22-jarige voetganger overleden na verkeersongeluk in Suriname

overleden Suriname

Richelieu tekent de 33ste verkeers dode op. De politie van het bureau Richelieu ontving op woensdag 27 juni omstreeks 19.30 uur melding van een aanrijding tussen een voetganger en een vrachtwagen op de H.J Idi Soemitaweg ter hoogte van km.22.
[quads id=1]

Aanrijding in Suriname

Uit het onderzoek ter plaatse blijkt dat de vrachtwagen bestuurder reed vanuit de richting van Stolkersijver naar de richting Tamanredjo. In de zelfde richting liepen de twee voetgangers. Het slachtoffer, Sewran Vinay 22 jaar,liep tegen de rand van het asfalt met een rijwiel aan zijn linker zijde, terwijl de andere voetganger rechts van het rijwiel liep.
[quads id=1]

Spiegel kwam tegen zijn hoofd

De bestuurder verklaarde aan de politie dat hij het rijwiel had gezien, echter heeft hij niet gezien dat er iemand naast het rijwiel liep. Bij het voorbijrijden kwam de linker zijspiegel van zijn voertuig tegen het hoofd van het slachtoffer aan. Vinay overleed ter plaatse.

Niet onder invloed

[quads id=1]
De bestuurder was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig rijbewijs. Het rijbewijs is ingevorderd. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen.
De politie van het bureau Richelieu onderzoekt deze zaak.

Foto’s van R. Nirmal

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.