Video – Politiebericht – 20-jarige overleden na vreselijk bedrijfsongeval te Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ 20-jarige geëlektrocuteerd door 12000 volt hoogspanningskabel. De politie van Flora kreeg op woensdag 27 juni via de Centrale Meldkamer melding van een geval waarbij een manspersoon is geëlektrocuteerd.
[quads id=1]
Te flora Paramaribo

Ter plaatse troffen de wetsdienaren een manspersoon hangend in de bak van een hoogwerker aan die het leven heeft gelaten. Het gaat om de 20-jarige Rinato Moesa.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat het slachtoffer dat werkzaam was bij een aannemingsbedrijf, samen met andere collega’s, werkzaamheden uitvoerde op het dak van een pand aan de Duisburglaan.
[quads id=1]
Na schaftijd zouden de mannen weer aanvangen met de werkzaamheden. De eerste medewerkers werden door Rinato via een hoogwerker naar het dak gebracht. Het slachtoffer dat het mechanisme bediende zou terug naar beneden gaan om twee andere collega’s op te halen om die naar het dak te vervoeren.

Hij strekte zijn arm uit

[quads id=1]
Hij zou naar zeggen van de overige medewerkers hebben geroepen naar hun of ze willen zien dat hij de hoogspanningskabel aanraakt. Bij die gelegenheid bracht hij de hoogwerker naar de richting van een 12.000 volt hoogspanningskabel van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) en strekte zijn arm uit naar de kabel om die vast te pakken, met het voor hem noodlottige gevolg.

Lichaam is in beslag genomen

Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De politie van Flora ParamRIBO onderzoekt de zaak verder.

Bekijk hier de korte video:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.