Overleden – Rust zacht mijn oompie Evert Wijntuin ~ Amsterdam – Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo – Amsterdam

Overleden

Evert Wijntuin

[quads id=1]

Hele dag kwam u aanbellen.. met wie ga ik nu ruzie maken om me fiets!!
(Die u telkens ging slopen en weer ging maken)😭
Me oompie die helemaal gek van me werd maar toch alles voor me deed.. hoe meer u me ging schreeuwen hoe sneller u het voor me deed hoor ik ga u zoooo erg missen!!😩

Ik belde hem standaard buurman wat voor lekkers heeft u gekookt😭😭

Rust in vrede oom Evert💕

Gecondoleerd familie wijntuin💕

~Deli~
[quads id=1]
overleden Paramaribo
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.