Illegale schoonvader opgesloten te Paramaribo voor bedreigen schoonzoon

politie Suriname

Paramaribo ~ Schoonvader met illegale status bedreigt schoonzoon. De 45-jarige schoonvader Nigel K. is op donderdag 14 juni door de politie van het ressort Centrum Paramaribo  aangehouden.
[quads id=1]

Politie te Paramaribo

Zijn schoonzoon deed op die bewuste dag aangifte van bedreiging tegen hem. Volgens verklaring van de aangever kreeg hij een woordenwisseling met zijn schoonmoeder, aangezien zij het niet mee eens was dat hij zonder toestemming van de verantwoordelijke huurders zaken met de verhuurder heeft besproken.

Hij moest verhuizen

[quads id=1]
Op een bepaald moment kwam de schoonvader ertussen en gaf aan dat hij moest verhuizen. Hij verliet de woning, maar keerde kort daarna terug. De schoonvader bedreigde hem toen met een scherp voorwerp. Hij deed toen aangifte bij de politie. Nigel die van Guyanese afkomst is, werd opgespoord en aangehouden.

vechten Paramaribo

Hij blijkt illegaal in het land te vertoeven.

Schoonvader wordt het land uitgezet

[quads id=1]
Bij de voorgeleiding heeft hij ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Het scherpe voorwerp is niet aangetroffen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Hij zal worden uitgezet.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.