Video – Nepnieuws door “onruststokers en haatzaaiers” omtrent yogasessie Paramaribo

yoga Paramaribo

PARAMARIBO – Kwaadwillenden hebben een bericht zodanig bewerkt om de schijn te wekken alsof Gods Bazuin Ministeries International (GBMI) erachter staat.
[quads id=1]

Gods Bazuin Ministeries International  Paramaribo

In een verklaring noemt de gemeente deze personen “onruststokers en haatzaaiers” en benadrukt niet tegen de Hindoegebruiken en het Hindoegeloof te zijn. Het bericht is bewerkt met de naam van apostel Charel Cairo daarin. De geestelijke zegt in een reactie dat hij niet wakker ligt van het nepbericht. “Men heeft ook voor Jezus gelogen. Wie ben ik ?”

Berichten op social media

[quads id=1]
Cairo zegt dat het manipuleren van zijn bericht op ‘social media’ hem er niet van zal weerhouden zijn gedachten over een bepaald onderwerp uit te spreken. Deze heisa is ontstaan nadat het collectief van apostelen de vorige week had gereageerd op een bericht waarin tweehonderd leerlingen en leerkrachten waren opgeroepen voor yoga-activiteiten in het KKF-gebouw in verband met het bezoek van de Indiase president. De leerlingen en leerkrachten zouden zich om vier uur in de ochtend moeten aanmelden.

We laten onze kinderen niet gaan

[quads id=1]
Cairo zegt dat de oproep slechts was gericht aan volgelingen van GBMI. In een doorstuurbericht schreef de religieuze organisatie vorige week. “Wij als geestelijke leiders staan het absoluut niet toe dat onze kinderen naar deze “yogalessen” gaan. Geef het massaal door aan de gemeenteleden onder uw verantwoordelijkheid, dat zij hun kinderen donderdag niet naar school sturen, indien hun school ook is geselecteerd om deze “yogalessen” te volgen in KKF!”

Al 55 jaar

In de verklaring zegt GBMI dat zij al 55 jaar op geestelijk, sociaalmaatschappelijk en bestuurlijk gebied een bijdrage levert. “Wij zijn niet alleen voorstander, maar ook voorvechter van een gezonde natievorming waar elke rechtgeaarde Surinamer naar verlangt.”

Dit zegt Steve Meye eroverop zijn Facebook pagina:

[quads id=1]
Bekijk hier een video met positieve berichten omtrent yoga vanuit het ministerie:

geschreven door Naomi Hoever
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.