Video – Kippenvel bij America’s Got Talent – Glennis Grace’ auditie

Grace Suriname

Bekijk hier de eerste beelden Glennis Grace in AGT online. De eerste beelden van Glennis Grace’ auditie bij America’s Got Talent zijn maandagavond online gezet.

Eerste beelden van Glennis

Op de video, die verspreid is door Billboard, is te zien hoe de Nederlandse zangeres zich voorstelt aan de jury. Ook is een deel van haar auditie te zien, waarbij juryvoorzitter Simon Cowell behoorlijk onder de indruk lijkt.

[quads id=1]

Voor groot publiek zingen

Glennis vertelt de jury onder meer dat ze een elfjarige zoon heeft en dat hij graag ziet dat zijn moeder haar dromen waarmaakt. „Sinds kleins af aan wist ik al dat ik gemaakt was om voor een groot publiek te zingen”, aldus Glennis, die wel toegeeft wat zenuwachtig te zijn. Vervolgens zet ze het nummer Run To You van Whitney Houston in.

Elf miljoen Amerikanen

Dinsdag wordt duidelijk of Glennis de volgende ronde heeft gehaald in de show. Dan wordt haar auditie uitgezonden in Amerika. Naar de talentenjacht kijken iedere week meer dan elf miljoen Amerikanen.

In mei maakte Glennis al bekend dat ze meedoet aan America’s Got Talent.

Kippenvel!! Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.