Drieling geboren te RKZ Paramaribo. Grootmoeder maakt zich zorgen

drieling Paramaribo

Paramaribo ~ De grootmoeder, Saisca Akbar, van de drieling die vorige week woensdag in het Sint Vincentius Ziekenhuis te Paramaribo is geboren, is ten einde raad.
[quads id=1]

Geboren in het RKZ Paraaribo

Zij vraagt zich af hoe de kinderen verzorgd  zullen worden, want de moeder werkt niet en de vader heeft slechts een baan in de moskee. De ouders wonen in bij de grootmoeder

De vrouw zoekt steun bij de overheid en het bedrijfsleven, om voor de kinderen te kunnen zorgen. Sinds de geboorte van de baby’s heeft het gezin, volgens de grootmoeder, geen aandacht gehad van de overheid en het ziekenhuis.
[quads id=1]

Hulp gevraagd

Er is hulp gevraagd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Ze moeten nog van het ministerie te horen krijgen of ze in aanmerking zullen komen voor een maandelijkse financiële bijdrage.

drieling Paramaribo
Foto van Actionnieuws

Het koppel heeft geen andere kinderen. En nu heeft het jonge stel ineens drie kinderen om voor te zorgen.

Trotse ouders

De drieling is op 20 juni 2018 om 11.03 geboren in het RKZ Ziekenhuis te Paramaribo. Maulana en Sabrina zijn de trotse ouders. Het zijn 2 jongens en 1 meisje en de namen zijn:
[quads id=1]

Jongen 1:Mohamed Sha Ahmad Nooranie
Jongen 2: Mohamed Haroen Abdoel Soebhan
Meisje: Umoelgair Mahenoor

Bron: Actionnieuws Suriname
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.