Buitenlandse Pinpas en kredietkaart fraudeurs gebruiken valse pasjes in Suriname

vrouw Suriname

Suriname ~ Buitenlanders aangehouden voor pinpasfraude en deelname criminele organisatie. De 35-jarige Mark I. en Mariam M. (40) zijn op maandag 18 juni door de afdeling Fraude aangehouden.
[quads id=1]

Buitenlanders in Suriname

vrouw SurinameHet tweetal wordt onder meer ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelname aan een criminele organisatie en gekwalificeerde diefstal. Zij hebben middels valse kredietkaarten onterecht gelden van derden bij de verschillende pinautomaten van een lokale bank gepind.
[quads id=1]

Internationale criminelen

Hangende het onderzoek heeft de politie ook verschillende goederen, waaronder een laptop, een Magnetic Credit Card Reader en ongeveer 150 stuks blanco kredietkaarten in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat dit tweetal deel uitmaakt van een groep internationale pinpas fraudeurs.

Ze zijn opgesloten

[quads id=1]
Beide verdachten zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie uit Suriname in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.