Vrouw door 3 gemaskerde mannen beroofd en mishandeld in haar woning ~ Suriname

0

Suriname ~ Een 57-jarige vrouw is dinsdagochtend in het district Para te Suriname door drie gemaskerde mannen beroofd in haar huis. Zij drongen de woning binnen door de achterdeur, die zij geforceerd hadden, en overrompelden haar.

District Para te Suriname

Zij mishandelden het slachtoffer en vroegen naar geld en sieraden. De rovers zochten naar geld en sieraden, maar vonden die niet. Zij maakten toen een voertuig, een televisietoestel en een versterker buit. Het is niet bekend of de criminelen gewapend waren.

Ze konden geen geld en sieraden vinden

Het rechteroog van het slachtoffer was opgezet. De Forensische Opsporing van Suriname was ingeschakeld voor een technisch onderzoek. De ressortpolitie ging na de melding naar de plaats delict voor onderzoek; de rovers worden opgespoord

rovers Suriname

Voorbeeldfoto rovers

Bron: Times

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.