Video – Mantelzorg in Nederland. Glenn uit Paramaribo zorgt voor zijn vrouw

redmond Paramaribo

In Nederland kun je terecht bij MADI. Stichting MaDi ondersteunt inwoners van Amsterdam Zuidoost en Diemen bij het oplossen van problemen in hun sociale, maatschappelijke, persoonlijke en financiële situatie.
[quads id=1]

Mensen uit Paramaribo
redmond Paramaribo
video stil

In Zuid-Oost wonen veel mensen uit Paramaribo – Suriname. Ook Glenn Redmond. Hij vertelt hier zijn verhaal. Glenn zorgt voor zijn vrouw die een beroerte heeft gehad. De financiële zaken worden door de familie van zijn vrouw afgehandeld.

Dingen kloppen niet

Tot Glenn merkt dat er zaken niet kloppen en hij in de schulden terecht is gekomen door derden. Hij klopt aan bij Madi voor hulp…
[quads id=1]
Hij vertelt zijn verhaal aan ZUIDOOSTTV

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Wil je ook hulp

Zit je ook in de problemen en wil je ook hulp? Maak dan contact met de stichting. Klik hier voor meer informatie over de stichting. Deel het met anderen. MaDi geeft grip op je leven
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.