Video – 1850 kilo drugs gevonden in Spanje. Vermoedelijk uit Suriname

drugs Suriname

Suriname ~ Er is 1850 kilo cocaïne in beslag genomen door de politie voor de kust van Las Palmas. Éen Engelsman en twee Fransen zijn gearresteerd toen ze de drugs probeerden te smokkelen in een jacht.
[quads id=1]

Via Suriname?

Al jarenlang proberen de Spaanse politie en belastingdienst zeilboten te identificeren die grote hoeveelheden verdovende middelen overzetten van vrachtschepen die vanuit Zuid-Amerika naar de groothandelaren in Spanje varen. De spaanse inlichtingen dienst zegt dat een groot aantal drugs via Suriname was overgeladen via twee jachten.

Vanuit Zuidamerika

[quads id=1]
Enkele agenten die werden gealarmeerd door de spaanse luchtmacht inspecteerde de twaalf meter lange jacht. Aan boord ontdekten ze 61 balen cocaïne met een gewicht van 1.850 kilo. Het vaartuig, drugs en de drie bemanningsleden werden naar Las Palmas voor de verdere afhandeling. euro weekly news

Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

drugs Suriname
Foto uit DWT van euro weekly news


Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.