Politiebericht – 2 doden na woningbrand in Suriname

Brand Suriname

Suriname ~ De 52-jarige O.M. deed op zaterdag 23 juni aangifte bij het politie bureau Jarikaba te Suriname. Volgens zijn verklaring is kort te voren een woning van hem geheel afgebrand aan de Robby Gadjradjweg. De woning was geheel in hout opgetrokken.
[quads id=1]

Bureau Jarikaba te Suriname

In de woning verbleven een man en een vrouw, beide van Haïtiaanse komaf. De man is bij hem bekend als Enol.
Hij begaf zich die middag omstreeks 17.00 uur in gezelschap van een arbeider naar zijn kostgrond om zijn kippen te voeren. Vanuit de straat merkte hij dat de woning in zijn geheel was afgebrand.

Schroei schade

[quads id=1]
Op het terrein aangekomen merkte hij dat het rijwiel van Enol er stond ,echter vertoonde die schroei schade ten gevolge van de brand. De eigenaar zou ettelijke keren de naam van Enol hebben geroepen echter zonder het gewenste resultaat. Hij besloot toen om aangifte te doen bij de politie.

Brand Suriname
foto van Nirmal Rakesh
Dak was ingestort

[quads id=1]
Aan de hand van de gedane aangifte stelde de politie een onderzoek in ter plaatse. De woning die in hout was opgetrokken bleek te zijn gebouwd op een chassis van een truck. Het dak was ten gevolge van de brand ingestort terwijl de totale woning is afgebrand.

Personalia onbekend

Bij nader onderzoek met de brandweer werden 2 verkoolde lijken vermoedelijk van de twee Haïtianen onder zinkplaten aangetroffen. De personalia van de slachtoffers zijn vooralsnog onbekend. Het onderzoek dat door de politie van Jarikaba wordt uitgevoerd is in volle gang.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.