Overleden mijn liefhebbende man 57-jarige Rinaldo Caupain ~ Paramaribo Rotterdam

overleden Paramaribo

Paramaribo – Rotterdam

Vrees niet, want Ik heb u verlost, Ik heb u bij uw naam geroepen, gij zijt Mijn.
Jes. 43:1

[quads id=1]

Met dankbaarheid voor zijn liefde, zorg, wijsheid, steun, humor en muzikaliteit geven wij met droefheid te kennen dat op vrijdag 22 juni 2018 van ons is heengegaan mijn liefhebbende man, onze vader, mijn zoon en broer

Rinaldo Johan Caupain

Geboren Paramaribo 2-9-1960
Overleden Rotterdam 22-6-2018

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren in de aula van het uitvaartcentrum aan de Boezemsingel 35 te Rotterdam op dinsdag 26 juni tussen 18.30 en 20.00 uur.

De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden in bovengenoemd uitvaartcentrum, op woensdag 27 juni om 10.30 uur, waarna wij hem zullen begeleiden naar zijn laatste rustplaats op de algemene begraafplaats “Crooswijk”, Kerkhoflaan 1-5 omstreeks 12.00 uur.

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in het kerkelijk centrum van de EBGR-C, Avenue Concordia 107 te Rotterdam-Kralingen

Namens de nabestaanden:
Vrouw Bianca
Kinderen Delano, Marissa, Dwight
Moeder Hélène en broer Eugene

[quads id=1]
overleden Paramaribo
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.