Leroy geeft toe nichtje van vriendin te hebben misbruikt ~ Paramaribo

stiefvader Suriname

De strafzaak in Paramaribo tegen de verdachte Roy H. kon gisteren wederom geen voortgang vinden, omdat het Openbaar Ministerie geen informatie heeft kunnen vinden omtrent de juiste naam van de verdachte.
[quads id=1]

Strafzaak te Paramaribo

Roy H., die terecht staat voor misbruik van het minderjarig nichtje van zijn vriendin, beweert sinds de start van de behandeling van zijn strafzaak geen Roy te heten, maar Leroy. “Ik weet dat ik Leroy heet”, zei hij aan de rechter.

Niets opgeschoten

Openbare aanklager Claudia Bruining deelde mee dat het OM alles in het werk heeft gesteld om informatie over beide namen bij het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) en Justitie en Politie na te trekken, maar geen moment is opgeschoten met het onderzoek.
[quads id=1]

Er is geen bewijs

Dit, omdat zowel de naam Roy H. als Leroy H. nergens geregistreerd staan. Ook informatie over het feit dat de verdachte beweert eerder in het gevang te hebben gezeten, is er geen bewijs teruggevonden. De kantonrechter stelde zich op het standpunt dat de juiste personalia van de verdachte heel belangrijk is voor de voortzetting van de strafzaak, omdat er anders problemen kunnen optreden wanneer in een later stadium blijkt dat een verkeerde persoon is veroordeeld.
[quads id=1]

Informatie verstrekken

De verdachte geeft de handelingen waarvoor hij terecht staat wel toe. Slechts zijn naam levert problemen op. Hij probeerde extra informatie over zijn privéleven met de rechter te delen. De officier van justitie zal nog een laatste poging wagen om informatie over deze verdachte na te trekken. Het resultaat zal zij op de zitting van 5 juli kenbaar maken.

Geschreven door Faisel Rasoelbaks
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis