Foto’s Bekendmaking – Oogpoli AZP Paramaribo weer open na instorten plafond

azp Paramaribo

Paramaribo ~ Oogheelkunde en Dermatologie AZP weer in bedrijf. De polikliniek Oogheelkunde en de afdeling Dermatologie zijn weer opengesteld voor het publiek. Dit deelt de directie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo mee.
[quads id=1]

Academisch Ziekenhuis Paramaribo

Het hoofd van Oogheelkunde, Jerrel Pawiroredjo, zegt desgevraagd aan Starnieuws dat de achterstanden die opgelopen waren door de sluiting van de poli, intussen ingelopen zijn. Afgelopen week stortte het plafond naar beneden.

Geen nieuw plafond nu

Pawiroredjo zegt dat er voorlopig geen nieuw plafond zal worden geplaatst omdat de reeds geplande verbouwing op 3 augustus start. Daarin is er een geheel nieuw plafond voorzien.

Patiënten krijgen nieuwe afspraken

[quads id=1]
De AZP-directie maakt bekend dat gedurende de sluiting van Oogheelkunde en Dermatologie afspraken van patiënten tot nader order zijn verschoven. Voor deze afspraken zal er contact met hen worden opgenomen.

Bekijk hier de foto’s omtrent de werkzaamheden:
#AZP#ourpassionishealthourmissionislife#

[quads id=1]

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.