Echtpaar overleden door brand in woning te Suriname

brand Paramaribo
Foto van Starnieuws

Suriname – Echtpaar omgekomen bij woningbrand. Een Haïtiaans echtpaar is op zaterdag 23 juni omgekomen bij een woningbrand aan de Robby Gadjrajweg in het politieressort Jarikaba te Suriname.
[quads id=1]

Jaribaka te Suriname

De brandweer van post Jarikaba was binnen 7 minuten ter plaatse, maar toen was het bouwwerk compleet afgebrand en konden zij slechts de verkoolde lichamen bergen.

Beiden 47 jaar

[quads id=1]
Het was een constructie van een bouwsel van ± 24 m2, op een chassis van een truck die door de slachtoffers, beide 47 jaar, werd bewoond. De slachtoffers waren in dienst van een landbouw- en pluimvee-onderneming en fungeerden als beheerders.

Slachtoffers van brand in Suriname

De oorzaak van deze brand is vooralsnog onbekend. Met deze tragedie is het aantal slachtoffers bij branden voor dit jaar gestegen naar 3.
Bron: DBS
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.