Brandweer Suriname redt jongen van 1 jaar oud in gesloten auto

brandweer Suriname

Update;

Reactie van de moeder: .bijterugkeer zette ik mijn zoontje inde auto enmijn tas waar dautosleutels ookin waren… bentoen gelopen naarde ander kant vandauto omintestappen waarhij toen dauto heeftgelock!!!

Kortom: moeder was geen broodje gaan halen, maar liep om de auto heen. Zoontje was te snel!Suriname ~ Brandweer bevrijdt kind uit een gesloten auto. Moeder en zoon weer met elkaar verenigd. De brandweer heeft geholpen om het portier open te krijgen.
[quads id=1]

Brandweer Suriname

De brandweer van Nieuw Nickerie heeft een jongetje van een jaar uit een auto bevrijd. De jongen drukte per ongeluk een knopje in waardoor alle deuren automatisch op slot gingen. Toen de brandweer aan de A.K. Doergashawstraat aankwam, waren er enkele personen die probeerden om een portier van het voertuig open te krijgen, zonder succes.
[quads id=1]

brandweer Suriname
Moeder en zoon weer met elkaar verenigd. De brandweer heeft geholpen om het portier open te krijgen. Foto Starnieuws
In Nickerie

De moeder was met haar zoontje in een broodjeszaak. Bij terugkeer deed ze de auto open, zette haar tas met sleutel in de auto, de jongen liet ze eveneens in de auto en ging terug om de broodjes en drank op te halen. Toen ze terugkeerde merkte ze op dat de auto op slot was.  Correctie. Ze liep om de auto om in te stappen en toen had haar zoontje de auto al gelockt. Ze was radeloos. Enkele omstanders probeerden eerst zelf de mogelijkheid te bekijken om een portier open te maken maar toen het maar niet lukte, is besloten de brandweer te bellen.
[quads id=1]

Het ging snel

Brandmeester Eric Kyte zegt dat de brandweer heeft geholpen omdat een kind in het voertuig was. Na ongeveer 8 minuten werd het portier door de brandweer opengemaakt en de moeder kon haar zoontje weer in haar armen sluiten. De mensen die daar aanwezig waren hebben de brandweermannen hartelijk bedankt voor de hulp.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.