Vacature: The Hotel Nanny Service te Paramaribo is opzoek naar nanny’s

vacature Paramaribo

Paramaribo,

Wij zijn opzoek naar stagiaires, die werkzaam zijn in Paramaribo. Met een pedagogische achtergrond, minimaal MBO/HBO-niveau en die opzoek zijn naar een bijbaan als nanny in het centrum van Paramaribo.

Advertisements

Ben jij die betrouwbare, enthousiaste, energieke jonge dame woonachtig in Paramaribo. Die zowel goed Nederlands, Engels en eventueel Spaans spreekt. En die ook de nodige ervaring heeft met kids tussen 4 t/m 12 jaar, dan zijn wij opzoek naar jou!

Heb je interesse, mail dan je CV voor 26 juni naar: info@hotelnannyservice.com voor een sollicitatie gesprek.

Wij zijn te bereiken op nummer +597-7479114‬

Tot dan!

Advertisements

Met vriendelijke groet,
The Hotel Nanny Service

vacature Paramaribo

Bekijk hier alle overige vacatures op onze website

**Wilt u ook een vacature plaatsen? Maakt u dan contact met ons via info@familienieuws.com

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Advertisements