Vacature: The Hotel Nanny Service te Paramaribo is opzoek naar nanny’s

vacature Paramaribo

Paramaribo,

Wij zijn opzoek naar stagiaires, die werkzaam zijn in Paramaribo. Met een pedagogische achtergrond, minimaal MBO/HBO-niveau en die opzoek zijn naar een bijbaan als nanny in het centrum van Paramaribo.
[quads id=1]
Ben jij die betrouwbare, enthousiaste, energieke jonge dame woonachtig in Paramaribo. Die zowel goed Nederlands, Engels en eventueel Spaans spreekt. En die ook de nodige ervaring heeft met kids tussen 4 t/m 12 jaar, dan zijn wij opzoek naar jou!

Heb je interesse, mail dan je CV voor 26 juni naar: info@hotelnannyservice.com voor een sollicitatie gesprek.

Wij zijn te bereiken op nummer +597-7479114‬

Tot dan!
[quads id=1]
Met vriendelijke groet,
The Hotel Nanny Service

vacature Paramaribo

Bekijk hier alle overige vacatures op onze website

**Wilt u ook een vacature plaatsen? Maakt u dan contact met ons via info@familienieuws.com

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]