Mijn lieve omaatje Emelia Wartes – Koningferander is vandaag 97 ~ Paramaribo

oma verjaardag Paramaribo

Paramaribo

Tot in je ouderdom blijf ik dezelfde, tot in je grijsheid zal ik je steunen. Wat ik gedaan heb, zal ik blijven doen, ik zal je steunen en beschermen.
Jesaja 46:4

[quads id=1]

God is groot! Mijn oma, Koosje Koningferander, is 97 jaar geworden.
Mijn oma is geboren in Coronie en is later verhuisd naar de Verlengde Keizerstraat te Paramaribo.
Ze is een  fantastische oma, een beetje krakerend maar nog altijd scherp en alert. Ze houdt ook van mij en dat zegt ze vaak.  (Misschien omdat ik het haar heel vaak vraag) Hoewel ik sinds 2018 wel merk dat ze nu een beetje oud begint te worden, hoop ik haar nog lang in goede gezondheid bij ons te hebben. Ik ben trots op u, Oma Koosje.

Gefeliciteerd

Emelia Wartes – Koningferander

Geen 97 uren, of maanden maar 97 jaren!

Congratulations Oma, I love you.

Van Denise Van der Horst – Faerber
& de rest van de FamilieNieuws crew

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van mijn omaatje? Uw felicitaties kunt u plaatsen onder dit bericht of onder ons bericht op Facebook
[quads id=1]
oma verjaardag Paramaribo
Denise en Koosje

Wilt u ook een felicitatie plaatsen voor iemand? Dat kan hier gratis op onze website
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]