Buitenvrouw maakt intieme video, binnenvrouw zet het op FB ~ Paramaribo

Paramaribo social media

Vrouw plaats intiem filmpje van haar overspelige man op social media. Een mevrouw deed op maandag 21 mei aangifte bij de politie van het ressort Flora te Paramaribo

[quads id=1]

Flora te Paramaribo

Volgens verklaring van de aangeefster heeft ene Danielle M. intieme beelden van haar verspreid. Verder gaf zij aan dat zij een relatie heeft met ene Rayen, zijnde de man van Danielle. Het is de gewoonte van de aangeefster dat zij tijdens elke intieme partij een opname maakt en deze via WhatsApp verstuurd voor Rayen.

Met haar mond bevredigt

Op een bepaald moment moet Danielle in de telefoon van haar partner Rayen de intieme films hebben ontdekt, waarin de aangeefster Rayen met haar mond bevredigt. Nadat Danielle de films had bekeken, verspreidde zij deze via WhatsApp en haar face book pagina.
[quads id=1]

Paramaribo social media
Voorbeeldfoto: Verspreiding social media
Ze probeerde te vluchten

Na onderzoek door de digitale recherche bleek dat de verdachte de filmpjes naar 14 vrienden had verstuurd. Toen Danielle doorhad dat zij werd opgespoord, week zij uit naar Frans-Guyana. Na verkregen informatie dat de verdachte zich in Moengo bevond, werd zij door de politie van Moengo ontboden. Zij meldde zich aan en werd direct aangehouden, waarna zij werd overgedragen aan de politie van Flora te Paramaribo.

Ze heeft bekend

Na een volmondige bekentenis te hebben afgelegd werd Danielle na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor verspreiding van pornografie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Waarschuwing

NOTE: Verspreiding intieme artikel 291 lid 1 en 3 van het wetboek van Strafrecht luidt als volgt:
Met gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren en geldboete van de vierde categorie, wordt gestraft degene die weet of ernstige reden heeft om te vermoeden dat een afbeelding of voorwerp aanstotelijk voor de eerbaarheid is en die afbeelding of dat voorwerp:

Lid 1
1º op of aan een plaats, voor het openbaar verkeer bestemd, openlijk tentoonstelt of aanbiedt;
2º aan iemand, anders dan op verzoek, toezendt.
Lid 3
Indien de schuldige van het plegen van het misdrijf omschreven in de leden 1 en 2 van dit artikel een beroep of een gewoonte maakt, kan gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren en geldboete van de vijfde categorie worden opgelegd.
[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.