Anoniem – Mijn betrouwbare man heeft 7 maanden een ander gehad ~ Paramaribo

man Paramaribo

Paramaribo ~ Hallo mensen, Ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik zit echt ergens mee. Ik zou graag jullie mening over mijn leven willen hebben. Ik ben ene zekere Angela uit Paramaribo.
[quads id=1]
Ik ben 47 jaar en ben getrouwd met een man die 10 jaar jonger is. Hij heet Henkie.

Angela en Henkie uit Paramaribo

We hebben samen twee zonen. Ook heb ik drie grote kinderen uit mijn eerste huwelijk. Hier komt mijn probleem: Mijn man heeft 7 maanden lang voor me uitgelopen met een veel jongere meid.  Die meid is ook een getrouwde vrouw. Ik heb ze samen betrapt en hij heeft wel alles toegegeven.

Hij wil dat ik hem vergeef

[quads id=1]
Hij vraagt en smeekt me om vergiffenis. Het lukt me niet om hem nu te vergeven. Hij heeft me zoveel pijn gedaan. Al die jaren dat ik met hem ben heeft hij nooit eerder zoiets gedaan. Ik was altijd zo blij met hem als man. Hoe kon hij me dit aandoen? Ik voel zoveel pijn in mijn hart hierom.

Het doet pijn

Het doet echt pijn. Vooral hoe Henkie echt een hele lieve man is hij behandelt en verzorgt me heel goed.  Ik kon hem echt vertrouwen. Echt een betrouwbare man. Ik ik hem iets vraag zal hij me altijd helpen.  Ik heb echt jullie advies nodig. Ik weet niet wat ik moet doen.

Hoe vergeef je zo iemand?

[quads id=1]
Moet ik hem vergeven? Ik wil het wel doen want die pijn is vreselijk. Het idee om zonder hem te zijn is ondragelijk. Maar hoe kan ik vergeten wat hij heeft gedaan? Vergeten kan ik het niet. Hoe moet ik hem dan vergeven? Dat is toch wel nodig om verder te gaan?

15 jaar huwelijk weggooien
man Paramaribo
Voorbeeldfoto van medium

Maar ik kan toch ook niet 15 jaar huwelijk zomaar weggooien? We zijn zolang bij elkaar zonder problemen. En nu plotseling heeft hij zoiets ergs gedaan. Wat zouden jullie doen? Ik ben echt radeloos om dit. Moet ik hem vergeven en gewoon weer verder leven of verdient hij geen kans meer? Of maken alle mannen wel eens een foutje? Kunnen jullie het zeggen?
[quads id=1]
Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem: Had ik haar niet moeten vergeven? Paramaribo
vrouw Paramaribo

Anoniem – Moet ik hem vergeven en doorgaan alsof hij niet vreemd is gegaan?
vergeven Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig