Video – Tuchtcollege van de SVB te Paramaribo: 5 jaar stadionverbod voor Bordo

bordo Paramaribo

Paramaribo ~ 5 jaar stadionverbod voor Joel Martinus. De ‘recidivist’ Joel Martinus, ook bekend als Bordo, heeft een stadionverbod van 5 jaar opgelegd gekregen door het tuchtcollege van de SVB te Paramaribo.

[quads id=1]

SVB te Paramaribo

Volgens het rapport van de wedstrijdleiding heeft Martinus na de wedstrijd tussen Leo Victor en Notch (0-0) in de SVB Eerste Divisie tegen scheidsrechter Randall Montroos fysiek en verbaal geweld gebruikt.

Hij zette een vuist in mijn gezicht

“Hij greep mij, duwde me tegen de muur in de arbiterskamer en zette een vuist tegen mijn gezicht. ‘Eigenlijk na naki mi mus naki yu, yu wan sjie nanga ma p….p….’”, zei Martinus tot twee maal toe.

[quads id=1]

Intussen liet matchcommissioner Shamdew Somai de verhitte en uitscheldende Bordo door de politie van daar verwijderen. “Mi musu beng naki yu, maar deng skowtu dja”, zei hij glurend door de shutters van de arbiterskamer.

Eis van 10 jaar

De eis was 10 jaar, maar uiteindelijk kreeg hij 5 jaar schorsing. Daarnaast moet hij een boete betalen. Elke keer dat hij het stadionverbod negeert, krijgt hij nog een boete van SRD 1.000 en een jaar straf erbij. Martinus was niet aanwezig op de zitting.

Bekijk hier een video van Bordo over zijn club:
[quads id=1[quads id=1]

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.