Video – Mag je je kind dwingen om iets te eten dat ze niet lust – Buitenland

Paramaribo Suriname

Buitenland  ~ Meisje (8) zit 13 uur aan tafel nadat vader haar dwingt spruitjes op te eten. Een man uit Quebec is veroordeeld tot vier maanden maatschappelijke dienst na wat volgens de rechter beschouwd kan worden als ‘marteling’.
[quads id=1]

Verhaal over een meisje uit het buitenland

Hij had zijn dochter verplicht een bord spruitjes leeg te eten. Het meisje bleef dertien uur lang aan tafel zitten. Tijdens die periode mocht ze niet naar het toilet. Toen ze daardoor haar kleren had bevuild, mocht ze ook geen schone kleren aantrekken.

Een nacht zonder slaap

buitenland kind
[quads id=1]
Na bijna een volledige nacht zonder slaap, stemde ze er uiteindelijk mee in om de spruitjes op te eten. Meteen daarna gaf ze alles weer over. Pas daarna mocht ze douchen en slapen van haar 42-jarige vader, een docent bijzondere hulpverlening in het buitenland. Het enige spruitje dat was overgebleven, hield hij opzij om het haar ’s ochtends opnieuw voor te schotelen als ontbijt.

Smsjes naar ex

[quads id=1]
De feiten kwamen aan het licht door sms-berichten van de vader aan zijn ex. ,,Door een kind urenlang te verbieden om naar de wc te gaan, of door slaap af te nemen, schend je de waardigheid en integriteit”, vond de rechter, schrijft CTV News. ,,Nu is het zijn beurt om te boeten voor zijn daden.”

Extreem verhaal

Dit verhaal is erg extreem. Maar wat moet je doen als je kind iets niet lust? Een bezorgde moeder stelde deze vraag aan een deskundige. Bekijk hier de video daarover:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.