Moeder en zoon benadeeld door inbraak in huis te Paramaribo. Buit: SRD 29.000

politie Suriname

Paramaribo ~ “Mijn huis is compleet overhoop gehaald” De 51-jarige S.R. vertelt aan Dagblad Suriname dat inbrekers haar huis hebben leeggeroofd.
[quads id=1]

Huis in Paramaribo

“Behalve de ravage die zij hebben achtergelaten, hebben de criminelen mijn huis compleet overhoopgehaald. Al onze kleren lagen op de vloer. Ik heb de hele avond niet kunnen slapen.” Het slachtoffer woont samen met haar zoon en zijn gezin in het huis.

Ze woont er al 14 jaar

[quads id=1]
Al 14 jaren is zij op het adres woonachtig. Nooit eerder hebben zij last gehad van dit soort zaken. Dit is voor het eerst gebeurd en alles van het gezin is weggenomen. Al haar sieraden en geld zijn ontvreemd.

Ze hebben hun spaargeld gestolen

Het slachtoffer had SRD 9.500 gespaard. Van haar zoon en het gezin zijn SRD 19.500 en waardevolle sieraden ontvreemd. De daders hebben zich via een schuifraam toegang verschaft in de woning.
[quads id=1]

Op de dag gebeurd

Volgens S.R. was zij donderdag omstreeks 07.15 uur van huis vertrokken. Toen zij omstreeks 12.15 uur thuis aankwam, merkte haar zoon de inbraak op. Het glaswerk van het schuifraam was ingeslagen.

rovers Paramaribo
Voorbeeldfoto rovers

Beide kamers van de benadeelden zijn compleet overhoop gehaald. De politie van De Nieuwe Grond heeft de aangifte ter zake opgenomen.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.