Anoniem – Mijn vriend heeft HIV meegenomen na zijn vakantie in Paramaribo

Paramaribo anoniem

Ik ben Jane. Ik wil graag hier mijn verhaal vertellen. Ook als waarschuwing voor andere vrouwen van wie hun vriend regelmatig gaat naaien in Paramaribo. Want dat is wat ze daar allemaal doen.
[quads id=1]

Dit is wat die mannen in Paramaribo doen

Ik ben echt geschrokken vorige maand. Ik moest bloedonderzoeken doen en heb direct gevraagd voor een HIV test. Toen de dokter mij belde wist ik al hoe laat het was. Inmiddels heb ik de uitslag een soort van geaccepteerd. Ik moet echt nog wel even bijkomen vandaar dat ik misschien boos en gefrustreerd overkom. En alvast mijn excuses als ik teveel scheldwoorden gebruik. (Die heeft FN er al uitgehaald)
[quads id=1]

Ik ken hem al 7 jaar

Ja, ik ken Brent al 7 jaar. Ik ben een soort van altijd bang geweest voor Aids, kijk hij is een knappe man met veel exen. Je weet maar nooit toch. De eerste 4 jaar hebben we het altijd veilig gedaan. Ook omdat hij dat zelf wilde. We waren toen meer matties dan een stel zeg maar. Maar naarmate we langer met elkaar omgingen en ik steeds vaker bij hem bleef zijn we vriend en vriendin geworden. Op een gegeven moment waren al mijn spullen bij hem en niet meer bij mijn moeder.

Ik woonde bij hem

Ik wist de eerste jaren dat ik niet de enige was, maar op een gegeven moment hadden we wel echt een relatie en kregen we minder vaak mot om andere vrouwen. Wat dat betreft was hij wel openlijk. Hij vond dat we een open relatie hebben. Open, maar niet dat ik met anderen mocht. Hij was jaloers als de pest. Ik kon het wel begrijpen. Hij is een sportman en is vaak op pad. Op reis en samen met andere mannen dan doen ze hun ding. Ik vond het niet leuk, maar ik begreep het wel.
[quads id=1]

Hij wilde een gezin

Op een gegeven moment was hij er helemaal klaar mee en wilde rust. Op dat moment besloten we om er echt samen voor te gaan. Hij wilde graag een gezin. Met mij. Dus uiteraard konden we het niet meer veilig doen. Ik was ook meteen gestopt met de pil. 2, 5 jaar geleden al ongeveer.  Tot op heden niet zwanger. Ik was al naar het ziekenhuis voor bepaalde onderzoeken.

Bepaalde ziekten

Dus ik moest ook onderzoek doen naar bepaalde geslachtsziekten. Geen HIV hoor, ikzelf wilde dat checken, Mijn verhaal is erg lang geworden, sorry daarvoor. Om jullie even de uitslagen te geven van onze vruchtbaarheidsonderzoeken. Het probleem ligt bij hem. Niet bij mij. En hij wilde dat niet accepteren. Onze relatie is na de uitslag van zijn onderzoeken helemaal weer  slecht geworden. Hij ging kort daarna in december naar Paramaribo en bleef wekenlang weg.

Met een wijf in Paramaribo

In die periode hadden we weinig contact. Hij moest nadenken over zijn leven. Na, denken. amehoela. Achteraf bleek dat hij met een wijf van Paramaribo samen in een hotel leefde. Ik heb alle foto’s en filmpjes gezien. Hij had het prima naar zijn zin. Zo een verwaand mens. Van wie je al vanaf een afstand kunt zien dat ze een golddigger is en met mannen naar bed gaat voor geld. Ook vaak met andere vriendinnen en matties van Brent waren ze samen. Welke vrouw in Paramaribo gaat niet met een man uit Nederland genieten van zijn geld. Ik kan het haar niet kwalijk nemen. Dat is nu eenmaal wat die vrouwen daar doen. Misschien niet allemaal dat weet ik wel maar de meeste.

Ze doen alles voor euro’s

Een man hoeft maar met een paar euro’s te zwaaien en hij heeft haar al in bed. En nu zitten wij met de problemen want door zijn geweldige vakantie daar heeft hij nu HIV en ik ook.

Paramaribo anoniem
Voorbeeldfoto van Pinterest

Trouwens na de vakantie was onze relatie best verbeterd. Hij beloofde mee te werken met alle onderzoeken en me niet meer zo achter te laten. Ik had veel verdriet die periode dat hij weg was. Maar ik wilde hem die rust geven na die uitslag van zijn zaad.

Ik vond hem zielig

[quads id=1]
En toen kreeg ik dus die uitslag binnen van mijn HIV test. Ik belde hem meteen en zij hem dat hij me vermoorden gaat, de hele periode na de test en voor de uitslag gingen er allemaal dingen door mijn hoofd. En telkens weer dacht ik aan die vakantie van hem in Suriname. Zijn rust vakantie met zijn moeder en familie. De vakantie waar hij zoveel moest nadenken. Ik hoorde zo weinig van hem. En ik vond hem zo zielig. Toen had ik al die foto’s en video’s nog niet gezien. Ik dacht dat hij zielig op zijn hotelkamer zat te huilen omdat hij misschien geen kinderen kon krijgen.

Hij wist dat ik het van hem had

[quads id=1]
Goed hij moest ook testen. Ik wist dat ik het van hem moest hebben. Ik ben tijdens onze relatie nooit met een ander geweest. Hij heeft me ook nooit verweten dat ik vreemd ben gegaan of dat hij het misschien ook van mij kon hebben. Hij voelde zich meteen een soort van schuldig. Hij kreeg heel snel de uitslag van zijn bloed. Positief.  Het leek alsof het voor hem erger was dan voor mij. Ik kon moeilijk mijn eigen verdriet hebben. Ik was alleen maar bezig met Brent. Hij vertelde me meteen alles op. Over zijn vakantie in Su. De omgang die hij had met meerdere vrouwen. Onveilig. En dat hij leefde met een andere vrouw daar. Het was allemaal zijn fout. Ik moest echt op hem inpraten om geen eind aan zijn leven te maken.

Ik had medelijden met hem

Ik had zo een medelijden met hem. En ik vergat steeds dat ik ook ziek ben. Maar ik heb het al een soort van verwerkt. Ik ben direct goed opgevangen door iemand en 1 vriendin van mij die ook ziek is, heeft me alles een beetje uitgelegd. Zij is mijn grote steun en toeverlaat.

Brent is nu weer in Paramaribo. Ik weet niet precies waarom. Hij vroeg me wel om mee te gaan. Maar daar had ik geen trek in. Ik hoop dat hij die dame confronteert. Ik wil er niets meer mee te maken hebben. Eigenlijk ook niet met Brent. Ik ben zwaar teleurgesteld. Inmiddels woon ik bij mijn moeder. Ze heeft geen idee. Ik wil alles op een rijtje zetten. Sinds de confrontatie met HIV ben  ik niet meer met hem naar bed gegaan. Hij heeft er ook geen behoefte aan. Het heeft echt iets met hem gedaan.
[quads id=1]

Die meid in Paramaribo

Ik denk dat die meid in Paramaribo hem ziek heeft gemaakt. Ik ben ervan overtuigd en hij ook. Maar weet je, ik laat ze allemaal voor God. Ik ga genieten van het leven, dood zal ik niet gaan. Jawel, dood gaan we allemaal. Maar ik laat dit niet mijn leven verpesten. Maar jullie zijn allemaal gewaarschuwd. Laat je man niet zomaar naar Paramaribo, of Brazilië en weet ik veel waar gaan. Ik weet niet of het de zon is of iets, maar ze laten zich heel makkelijk inpalmen door die vieze wijven en brengen HIV voor je mee naar huis.

Mijn verhaal

Dit was mijn verhaal. Met mij komt het wel goed. Ik ben wel erg boos. En vooral teleurgesteld. Maar ik ga hier proberen mee te leven. God is mijn leidsman.

Gerelateerde verhalen:

Is het hebben van HIV een schande?

 

Anoniem: Ik ben bang om te testen. Misschien heb ik HIV

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.