Vrouw mishandeld na het zien van chatberichten met andere vrouw ~ Suriname

appen Suriname

Suriname – Een man is in het district Wanica te Suriname aangehouden voor mishandeling, feitelijke aanranding en bedreiging van zijn ex-vriendin. Het slachtoffer deed aangifte tegen hem. Zij verklaarde dat zij een relatie van twee jaar met de man had.
[quads id=1]

Man uit Suriname

Volgens haar was de relatie in het begin goed. Na een paar maanden samengewoond te hebben, kreeg zij het vermoeden dat de verdachte voor haar uitliep. Zij zag chatberichten in zijn telefoon met een andere vrouw. Toen zij hem hiermee confronteerde, maakte hij ruzie met haar en sloeg haar. Zij mocht nooit aangifte tegen hem doen en werd tegengehouden.

Oplichting en diefstal

[quads id=1]
Volgens het slachtoffer kreeg zij op een gegeven moment een telefoontje van de politie dat de man was aangehouden voor oplichting en diefstal. Zij raakte teleurgesteld in hem omdat zij hem niet zo kende. Hij belde haar uit de gevangenis, maar zij hield hem voor dat zij geen relatie meer met hem wilde. Na zijn vrijlating, kwam hij bij haar woning. Zij vroeg hem weg te gaan, maar hij wilde zijn kleren.
[quads id=1]
appen Suriname

Ze wilde geen relatie meer

De vrouw zette zijn kleren voor hem maar hij gaf aan dat hij met haar wilde praten. Zij hield hem weer voor dat zij geen relatie met hem wilde. Hij hield haar echter vast en begon haar te zoenen. De vrouw riep naar haar dochtertje om buiten hulp te zoeken. De verdachte begon haar toen te slaan en klapte haar in het gezicht. De vrouw zag kans naar buiten te rennen en de politie te bellen. Hij dreigde haar te zullen doden en rende weg. De politie heeft hem aangehouden.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.