Video – India stelt miljoenen dollars beschikbaar voor Suriname ~ Paramaribo

Bouterse Paramaribo

Paramaribo ~ De president van India Ram Nath Kovind is drie dagen in Suriname geweest. Het bezoek heeft onder andere geresulteerd in negen overeenkomsten en intentieverklaringen.
[quads id=1]

Intentie verklaringen getekend te Paramaribo

India heeft tientallen miljoenen Amerikaanse dollars beschikbaar gesteld voor nieuwe en lopende projecten. President Desi Bouterse is ingenomen met de wijze waarop het Surinaamse volk zich heeft opgesteld tijdens het bezoek van het Indiase staatshoofd Ram Nath Kovind.
[quads id=1]

Complimenten van de president

Hij complimenteert de organisatie onder leiding van raadsadviseur Ramon Abrahams. De president noemt het staatsbezoek een groot succes. Er is veel afgesproken maar het zal aan Suriname liggen hoeveel eruit wordt gehaald. Bouterse zegt dat deze samenwerking goed gemonitord zal worden, waarbij het bedrijfsleven ook zal worden betrokken.

Video

Bekijk hier de video’s erover:
[quads id=1]

Bic Paramaribo Noordoost foto

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.