Vrouw beëindigt relatie met minnaar. Minnaar schiet 2 mensen dood ~ Suriname

dood Suriname

Suriname ~ Twee personen doodgeschoten te Villa Brazil. De Braziliaan Jose Itamar D., wiens leeftijd nog onbekend is heeft op dinsdag 19 juni twee landgenoten, een man en een vrouw met een jachtgeweer van het leven beroofd te Villa Brazil in het district Brokopondo.

[quads id=1]

Man in Suriname schiet man en vrouw dood

De politie van Brownsweg deed na de melding van de levensberovingen de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werden de levenloze lichamen van de man, Josemaria Soares, Dasilva Veira en de vrouw Gracieleta Da Coasta Waress aangetroffen. De leeftijden van de slachtoffers zijn nog niet bekend. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Lichamen werden aangetroffen

[quads id=1]
De schutter verliet de plek en meldde zich aan bij de security van Villa Brazil. Het wapen waarmee hij het feit heeft gepleegd is niet aangetroffen. Een tweede verdachte, de Vietnamese Van Dan Le, die de hagelpatronen aan de schutter heeft verkocht is eveneens aangehouden. Zijn leeftijd is ook nog niet bekend en hij blijkt illegaal in het land te vertoeven.

[quads id=1]

Ze hadden een liefdesrelatie

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de drie Brazilianen werkten op een concessie te Villa Brazil. De schutter en de vrouw hadden een liefdes relatie. Op een bepaald moment bracht de vrouw een einde aan de relatie. Dit viel niet in goede aarde bij Jose Itamar, waardoor hij met een jachtgeweer op 19 juni een einde bracht aan het leven van de vrouw. Het tweede slachtoffer Josemaria dat als operator ter plaatse fungeerde, bemoeide zich uit schrik met de zaak en werd ook neergeschoten.

[quads id=1]

Twee verdachten angehouden

De twee ontzielde lichamen zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De twee verdachten zijn overgedragen aan het onderzoeksteam van Kapitale Delicten.

De schutter en de illegale Vietnamees zijn ter voorgeleiding overgebracht naar Paramaribo. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de schutter in verzekering gesteld en de Vietnamese voor overtreding van de vuurwapenwet en zijn illegaliteit in vreemdelingenbewaring opgehouden.

vrouw Suriname

dood Suriname
Foto bewerkt

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.