Video – Winne lanceert supermooie ‘Winti’ videoclip uit Suriname samen met Poppe

video Suriname

Suriname ~ De Surinaams-Nederlandse rapper Winne heeft woensdag de song ‘Winti’, die hij samen met Poppe heeft vertolkt, gelanceerd. Het is de eerste single van zijn aankomende album ‘Oprecht door Zee’.
[quads id=1]

Suriname opgenomen

“Het is top! en een eer. Winne is niet zomaar iemand, maar een legend”, reageert Poppe over de samenwerking. De clip van ‘Winti’ is in Suriname opgenomen. Winne, die eigenlijk Winston Bergwijn heet en contractueel aan het platenlabel Top Notch is verbonden, eert zijn Surinaamse roots met de single.

Winston Bergwijn

De hiphopveteraan dropte zijn laatste album ‘Winne Zonder Strijd’ in 2009, maar heeft in de tussentijd niet stilgezeten. Zo maakte hij onder andere muziek met het collectief Great Minds (Winne, Jiggy Djé, Sticks en Dokter Moon) en hij begeleidt muziektalent (onder andere de zangeres Melissa Lopes) met zijn eigen label Couture 33.
[quads id=1]
Bekijk hier de geweldige video en deel het met een ieder:
[quads id=1]

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.