Trainer ontkent omgang te hebben gehad met 14-jarige voetbalster!~ Paramaribo

buurman Paramaribo

Paramaribo ~ Oehlers. trainer van de damesvoetbal vereniging SRD, zal in elk geval niet in vrijheid worden gesteld voordat de rechter vonnis zal hebben gewezen.
[quads id=1]

Rechtbank in Paramaribo

Dit zei rechter Ingrid Lachitjaran maandag aan de advocaten Dwight Kraag en Harold Belfor die een verzoek tot voorlopige in vrijheidstelling hadden gedaan. Anders dan de advocaten, vindt officier van justitie Nirmala Maikoe de verklaringen van het slachtoffer over intiem misbruik geloofwaardig.

14-jarige voetbalster

[quads id=1]
De coach zou in oktober 2017 en in januari en februari dit jaar meerdere malen omgang hebben gehad met een veertien jarig voetbalster van de club. Hij zou haar hebben gesmeekt hiervan niets te zeggen met de belofte dat hij haar voor de rest van haar leven zou verzorgen. De zaak kwam aan het licht toen chatberichten van de twee met een intieme ondertoon werden ontdekt door een neef van het meisje. Ze was met zijn telefoon op Facebook en was vergeten uit te loggen. Hij toonde de berichten aan de moeder van de sporter, die op haar beurt aangifte deed.

Pas na 3 weken

Oehlers meldde zich pas drie weken na de aangifte bij de politie nadat politieagenten hem op verschillende adressen waren gaan zoeken. Op de vraag waarom het zolang heeft geduurd reageerde hij:”Het is niet waar, dat ik ben gaan schuilen voor de politie. Ik had andere afspraken die ik moest afronden.

Hij ontkent het

En ik probeerde ook te bellen om te vragen wanneer ik mij mocht aanmelden.” De verdachte ontkent vanaf zijn arrestatie de beschuldiging en beweert dat kwaadwilligen zijn goede imago proberen te beschadigen.
[quads id=1]

Paramaribo Suriname
Voorbeeldfoto mensen in bed
Ze willen hem afpersen

Om welke reden de jacht op hem is geopend weet hij niet. De coach vermoedt dat de ouders van het meisje hem willen afpersen, omdat hem kort voor de aangifte telefonisch was aangemaand SRD 25 duizend te geven aan een familielid van het meisje.

Benaderd om de zaak in te trekken

Volgens de moeder van het slachtoffer zou Oehlers haar hebben benaderd om de zaak in te trekken. Hij zou haar een groot bedrag en goederen waaronder een bromfiets hebben beloofd. Echter heeft ze dat geweigerd. De verdere behandeling is uitgesteld naar 16 juli.
[quads id=1]
Eerdere berichten:
Ouders 14-jarige Surinaamse voetbalster beschuldigen trainer O. van misbruik
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.