36-jarige man doodgestoken door twee broers uit Paramaribo

politie Paramaribo

Ruzie om afgifte mobiele telefoon kost jongeman het leven. De 36-jarige Orveo Fonkel is in de avond van vrijdag 15 juni tijdens een ruzie met twee broers uit Paramaribo voor een winkel te Atjonie neergestoken.
[quads id=1]
Het slachtoffer rende weg, maar zeeg na ongeveer 100 meters neer en overleed ter plaatse.

Broers uit Paramaribo

De politie van Atjonie deed na de melding van de steekpartij met dodelijke afloop de plek aan. Daar aangekomen werd het levenloze lichaam van Orveo aangetroffen. De twee verdachten hadden zich inmiddels uit de voeten gemaakt.
Volgens verklaringen van ooggetuigen kreeg het slachtoffer ruzie met de twee verdachten.

Verklaring van ooggetuigen

[quads id=1]
De broers begaven zich naar een winkel te Atjonie, kochten twee scherpe voorwerpen, waarmee zij zich bewapenden en Orveo opwachtten. Orveo moest van een familielid van de twee broers uit Paramaribo een mobiele telefoontoestel hebben meegekregen om aan de zus van de twee verdachten af te geven. De zus kreeg het toestel nooit en stelde haar twee broers hiervan in kennis.

Uit de hand gelopen ruzie

mes Paramaribo

Bij het zien van Orveo vroegen de broers hem om rekenschap. Er ontstond een ruzie die uit de hand liep. De twee broers brachten Orveo steekverwondingen toe ter hoogte van zijn borststreek. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]

1  broer is aangehouden

Het gelukte de politie van Brownsweg één van de broers, de 31-jarige Maikel A. op zaterdag 16 juni te Brownsweg aan te houden. Aan de opsporing van de 2e broer die bekend staat als ‘Sabatin’ wordt gewerkt. De scherpe voorwerpen zijn vooralsnog niet terecht.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.