8 verdachten in Paramaribo aangehouden. 6 hebben bekend schuldig te zijn

Moord Suriname

Paramaribo ~ In totaal acht verdachten aangehouden in zaak twee doden en één gewonde bij beroving; zes in verzekering gesteld.
[quads id=1]ver

In Paramaribo aangehouden

De afdeling Kapitale Delicten heeft vanaf donderdag 14 juni acht verdachten aangehouden in de zaak, waarbij de 20-jarige Zillavana Mangkoeredjo en de 56-jarige Isaak Poetisi op donderdag 7 juni het leven lieten, nadat het voertuig waarin zij zaten op de Krakaweg nabij de Sabakoebrug is beschoten door gewapende rovers.

41-jarige Sabrina D.’

[quads id=1]
Deze verdachten die tijdens het onderzoek in beeld kwamen, zijn op verschillende tijdstippen en locaties aangehouden.
De eerste drie zijn Milton F. (49), de 34-jarige Melvin A. en Dion B. (28). De verdachte Milton F. werd op zijn woonadres opgespoord, maar niet aangetroffen. Naderhand meldde hij zich aan bij de politie en werd aangehouden.
Daarna zijn V. W. (33), Mirtel F., de 49-jarige Milton V., de 41-jarige Sabrina D. en de 35-jarige Gregory W. eveneens opgespoord en aangehouden

Verstrekker van het wapen

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat V. W. de verstrekker van het illegaal jachtgeweer is geweest. Dat wapen moet via Sabrina zijn doorverkocht. Gregory werd bij het politie-optreden voor weerspannigheid aangehouden.
[quads id=1]

Moord Paramaribo
3 van de 6 verdachten. Zij hebben inmiddels bekend. Foto’s binnengekomen via app
Verdachten hebben bekend

Sabrina en Gregory zijn na verhoor heengezonden. De andere zes verdachten hebben hun betrokkenheid in het strafbare feit bekend. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is dit zestal in verzekering gesteld.
Het onderzoek wordt voortgezet.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.