4 verdachten aangehouden in Paramaribo ivm brute roofmoord Suriname

Moord Suriname

Paramaribo ~ Vier verdachten aangehouden in roofmoord Weg naar Krakka. De politie heeft samen met de speciale eenheid Kapitale Delicten 3 verdachten aangehouden in Paramaribo  in de roofmoord, die op woensdag 6 juni gepleegd is op de Weg naar Krakka in het district Para.
[quads id=1]

Aangehouden in Paramaribo

Het gaat om de verdachten Dion B., James F. en Melvin A. . Ook ene V. W. zou zijn aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de verstrekker te zijn van een jachtgeweer. (Eigen Bron)

Moord Paramaribo
Foto’s binnengekomen via app

[quads id=1]

Dion moet meer weten

De verdachten zijn in Paramaribo gesnapt. Volgens politiebronnen moet Dion meer afweten van de roofmoordzaak. Op de Weg naar Krakka werd een voertuig van het mijnbouwbedrijf Boss Enterprises klemgereden door een voertuig met criminelen.

Deze misdadigers stapten uit de auto en openden het vuur op de pick-up van Boss Enterprises. Ze vroegen ook naar geld en goud.

overleden Paramaribo
Overlijdens bericht geplaatst door de onderneming

[quads id=1]

2 mensen zijn overleden

Door de beschieting was de 20-jarige Zillavana Mangkoeredjo op slag dood, terwijl Isaak Poetisi onderweg in de ambulance de geest gaf. Beiden waren medewerkers van het mijnbouwbedrijf.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.