Video – Gaan we binnenkort vanuit Paramaribo naar Panama op vakantie?

vakantie Paramaribo

PARAMARIBO – Een delegatie van de Panamese luchtvaartmaatschappij Compañía Panameña de Aviación (Copa) heeft eerder deze maand een oriëntatiebezoek aan Suriname gebracht.
[quads id=1]

Panama vv Paramaribo

Het bedrijf wil in de toekomst naar Paramaribo vliegen. Daarnaast heeft de directie van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) dinsdag een vertegenwoordiging van het Colombiaanse Avianca ontvangen om te praten over het eventueel uitbreiden van de bestaande samenwerking.

Ze hebben 90 toestellen

[quads id=1]
Copa Airlines, met een vloot van bijna negentig toestellen, is al enige tijd geïnteresseerd om Suriname op te nemen in haar vliegschema. De strategische ligging van de Johan Adolf Pengel luchthaven kan de maatschappij veel voordelen opleveren. Nadat in 2015 gesprekken over een partnerschap op niets waren uitgelopen, verdwenen de plannen even in de ijskast. Een van de breekpunten was destijds dat de faciliteiten en infrastructuur op de Johan Adolf Pengel Luchthaven niet voldoen aan de internationale standaarden.

Opnieuw oriënteren

[quads id=1]

vakantie Paramaribo
Foto: Travel Massive uit DWT

Ondertussen is daar aan gewerkt, reden voor de maatschappij om zich opnieuw hier te komen oriënteren. De Panamezen hebben niet met de directie van de SLM gesproken, maar op 8 juni wel een ontmoeting gehad met de manager van Ground Services van de SLM. Volgens een zeer betrouwbare bron binnen de SLM was dit bezoek vooral bedoeld om in kaart te brengen of bepaalde diensten, met name de afhandeling en catering, in de toekomst op basis van de standaarden van Copa Airlines kunnen worden geleverd.

Belangrijke gesprekken

Tijdens het verblijf in Paramaribo zijn eveneens gesprekken gevoerd met Luchthavenbeheer en de luchtvaartautoriteiten.
Bekijk onderstaande video om alvast een beetje te genieten van Panama:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.