Ponton richting Paramaribo vaart tegen boot. Man valt in de Suriname rivier

water Paramaribo

Paramaribo ~ Aanvaring te Accaribo: aluminiumboot tegen ponton. De politie van Paranam kreeg donderdagochtend omstreeks 03.45 uur een melding van een aanvaring te Accaribo ter hoogte van kilometer 32.
[quads id=1]

Ponton richting Paramaribo

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer in de Surinamerivier ter hoogte van Suralco bezig was visnetten te checken. Op een gegeven moment is de aluminiumboot waarin hij zat, aangevaren tegen een ponton richting Paramaribo.

water Paramaribo
Voorbeelfoto van products Damen

[quads id=1]

Hij raakte gewond

Als gevolg van deze aanvaring kantelde de boot van het slachtoffer. Hij viel in de rivier, maar het lukte hem toch om naar de oever te zwemmen. Het slachtoffer raakte gewond en liep een diepe snee aan zijn elleboog en heeft een bult aan zijn hoofd opgelopen.

Naar AZP Paramaribo

[quads id=1]
Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zijn boot en buitenboordmotor zijn nog niet terecht. Het is niet bekend door wie de ponton werd bestuurd. Na de aanvaring is de ponton doorgevaren.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.