Meer over brute roofmoord Suriname. Politie heeft meerdere mensen opgepakt

overleden Paramaribo

PARAMARIBO – Aanhoudingen brute roofmoordzaak Krakaweg Suriname. De politie heeft vrijdag enkele verdachten in verband met de roofmoord op vrijdag 7 juni op de weg naar Kraka aangehouden.

Roofmoord Suriname

Naar verluidt was een der vermoedelijke verdachten reeds na de moord in beeld gebracht. Door de in de vluchtauto van de daders aangetroffen sporen, kwam de politie erachter dat de verdachten door een tweede voertuig werden opgehaald.

2 mensen kwamen om het leven

Tijdens de levensberoving werden de 56-jarige Isaak Poetisi en de 20-jarige Zillavana Mangkoeredjo dwars door de voor- en achter zijruit van het voertuig beschoten.

Onderweg naar het ziekenhuis in Suriname

Zillavana die achter de bestuurder zat werd dodelijk geraakt, terwijl Isaak die aan zijn been werd geraakt onderweg naar het ziekenhuis overleed. De bestuurder Jake M. werd met lichte verwondingen ook naar het ziekenhuis afgevoerd. De vierde persoon Ricky K. Bleef ongedeerd.

overleden Paramaribo
Overlijdens bericht geplaatst door de onderneming
Rest is nog onduidelijk

Het is onduidelijk of er meer aanhoudingen zullen volgen. De zaak is in verdere onderzoek bij de afdeling Kapitale Delicten
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.