Man vermoordt zwangere buitenvrouw. Om zijn huwelijk te redden ~ Nederland

moord buitenvrouw

Nederland ~ 20 jaar cel voor moord zwangere salsalerares. Een 49-jarige man uit Enschede is veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf voor moord op een veertigjarige, zwangere buitenvrouw uit Enschede.
[quads id=1]

Buitenvrouw vermoord in Nederland

De rechtbank in Almelo maakte dit vorige week bekend. De rechters zijn ervan overtuigd dat Soeneldath D. op zaterdag 26 augustus vorig jaar salsalerares Sarah Kolenberg in haar woning heeft omgebracht.

Geen sporen aangetroffen

[quads id=1]
Hoewel daar geen sporen van D. zijn aangetroffen, vinden de rechters dat uit honderden whatsapps, bloedsporen van haar in zijn auto en ‘ongeloofwaardige verklaringen’ blijkt dat D. de dader moet zijn geweest.

 

moord Nederland
Verdachte (Soeneldath) of Jayson D. met zijn advocaat mr. Ural (beide rechts) © ANP Foto Turbantia.nl

[quads id=1]

Omdat ze zwanger was

D. zou haar hebben vermoord omdat zijn buitenvrouw zwanger van hem zou zijn geraakt en dat dreigde te vertellen aan zijn vrouw, met wie hij twee kinderen heeft. Daarmee zou ook zijn dubbelleven aan het licht komen.

Meerdere vrouwen

Hij onderhield seksuele relaties met tal van vrouwen die hij via datingsites had leren kennen, net als het slachtoffer.

Bekijk hier de video over haar dood:

Meer over de uitspraak van de rechter. Soeneldath wordt ook Jayson D. genoemd:

Bron: Panorama.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.