Video – Man dankzij ‘voodoo’ op wrede wijze betrapt met buitenvrouw – Buitenland

buitenvrouw betrapt

Buitenland ~ Affaire met buitenvrouw komt op pijnlijke wijze aan het licht. De affaire van een getrouwde man uit Kenia, is op pijnlijke wijze aan het licht gekomen.

[quads id=1]

Hij was met zijn buitenvrouw

Hotelgasten hoorden geschreeuw vanuit de hotelkamer waar de man de liefde poogde te bedrijven met zijn buitenvrouw. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, zagen zij dat de man met zijn lid vastzat in de vrouw. Doktoren moesten de tortelduifjes bevrijden.
[quads id=1]
Volgens Nairobi News was de man wel vaker voor zaken in Kitale, terwijl zijn echtgenote thuis in de stad Lodwar achterbleef.

Heks

Nairobi News schrijft dat het de vrouw van de vreemdganger opviel dat de dame, zijn buitenvrouw, vaak weg was als haar man op zakenreis ging. Daarop schakelde de vrouw een heks in om de tortelduifjes in de val te lokken. Enkele dagen later kwamen de twee aan elkaar vast te zitten.
[quads id=1]

Ze kwam naar het bureau
buitenvrouw betrapt
Video stil.

Binnen enkele minuten nadat de twee op het politiebureau waren afgeleverd, was de vrouw van de vreemdganger ook op het bureau aanwezig.

Waarschuwingsschoten

Volgens lokale media trokken de man en zijn minnares zo veel bekijks, dat de politie waarschuwingsschoten moest lossen om zich een weg te banen door de menigte

Bekijk hier de video’s erover:

[quads id=1]

Bekijk hieronder het ritueel om ze weer los te krijgen.

Bron: Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.