Video – De nieuwe directeur van Telesur: Mike Antonius ~ Paramaribo

telesur Paramaribo

Paramaribo ~ Mike Antonius is officieel benoemd tot directeur van Telesur. Zijn aanstelling werd woensdag bekend gemaakt.

Tijdens het bezoek in Paramaribo

[quads id=1]
Dit op voordracht van de raad van commissarissen, tijdens het officiële bezoek van minister Patrick Pengel van Openbare Werken, Transport en Communicatie. Antonius fungeerde vanaf 11 mei 2016 als waarnemend-directeur, meldt het telecommunicatiebedrijf donderdag in een persbericht.

telesur Paramaribo
Foto uit DWT
Minister kreeg een rondleiding

[quads id=1]
In gezelschap van onder anderen directeur Joyce Blokland van het ministerie en de president van de raad van commissarissen van Telesur, Gardelito Hew A Kee, werd de minister rondgeleid in DataSur en ATV aan de Van’t Hogerhuysstraat. Ook woonden de gasten een presentatie bij over onder andere het Telesur Nationaal Breedbandproject en het project Ontsluiting Binnenland.

Bekijk hier een video over Mike

Bij het bezoek van de minister waren verder aanwezig enkele Telesur-managers, de coördinator commercieel Onderdirectoraat, Grace Yard-Hensen, de coördinator Technisch Onderdirectoraat, Doric Ramlakhan. en vertegenwoordigers van de TTWOS.
[quads id=1]
Bekijk hier een leuke video over de loopbaan van Mike. Hij werkt al meer dan 20 jaar voor het bedrijf:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.