Gilbert en vriendin Janice onderweg naar Paramaribo gepakt met bolletjes

coke Paramaribo

Paramaribo ~ Cocaïnesmokkelaar op weg naar Paramaribo aangehouden. Wetsdienaren van de controle post te Stolkertsijver hebben op zaterdag 9 juni de 32-jarige Gilbert W. en zijn vriendin Janice P. (29) aangehouden.
[quads id=1]

Ze waren onderweg naar Paramaribo

Het voertuig waarin het tweetal zat, komende vanuit Albina richting Paramaribo werd bij de controlepost gecontroleerd. Op de bestuurder Gilbert is aangetroffen en in beslag genomen 26 cocaïne bolletjes. Het verderfelijke spul had hij verstopt onder zijn kleding.
[quads id=1]

26 bolletjes coke

Beide verdachten werden samen met de drugs overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. Het voertuig is hangende het onderzoek eveneens in beslag genomen.

Gilbert is opgesloten

[quads id=1]
coke Paramaribo

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Gilbert in verzekering gesteld. Zijn vriendin is na te zijn verhoord heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.