DSB Suriname accepteert geen kas stortingen van boven euro 5000 ~ Paramaribo

euro Suriname

Paramaribo ~ DSB accepteert geen kasstortingen van boven euro 5000. Kasstortingen van boven de euro 5000 worden niet meer door De Surinaamse Bank (DSB) geaccepteerd.
[quads id=1]

Euro 19 miljoen vanuit Paramaribo

Dit laat de directie van de DSB weten in een bekendmaking. Deze maatregel is op 9 juni ingegaan. De bank deelt ook mee dat bij kas stortingen vanaf euro 3000 documentatie van herkomst van het geld vereist is. Coupures van euro 200 en euro 500 worden niet geaccepteerd.

Mogelijk een gevolg daarvan

[quads id=1]
Deze maatregel is mogelijk het gevolg van de aanhouding door de Nederlandse douane van de euro 19 miljoen verzending door de Centrale Bank van Suriname (CBvS) in april dit jaar vanuit Paramaribo naar Nederland. Het is niet duidelijk wanneer het geld vrijkomt.

Ook andere banken

euro Paramaribo

Eerder had Finabank haar beleid voor kasstortingen aangepast. De maatregelen zijn volgens deze bank het gevolg van de aanscherping van de internationale anti-money laundering regelgeving.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:
Belangrijke bekendmaking van Finabank Suriname ~ Paramaribo
Euro 19 miljoen is van Hakrinbank, Finabank en De Surinaamsche Bank ~ Paramaribo

Bekijk ook de DSB website
Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.