Anoniem – Ik heb een kweekje maar mijn man houdt niet van hem ~ Paramaribo

moeder Paramaribo

Goedemiddag lieve mensen. Ik noem mezelf  Patricia uit Paramaribo. Omdat ik graag wens anoniem te blijven. Dat is beter zo. Ik ben biologische moeder van 3 kinderen. Ze zijn al groot. Ik wilde altijd graag een kindje erbij adopteren en God heeft mijn gebeden gehoord.

[quads id=1]

Patricia uit Paramaribo

Ik heb een zoon erbij. Joshua is toen hij 11 maanden was bij ons in Paramaribo komen wonen. Het ging helemaal niet goed bij hem thuis. Hij had geen goed leven bij zijn moeder. Inmiddels is hij al 4 jaar. Op mijn naam heb ik hem nooit gezet dat niet. Maar we zijn nooit meer van elkaar gescheiden. Wat ik met hem voel is een verbintenis. Een soort hechtenis.

Het is mijn jongen

Mijn jongen.  Mijn families en naaste mensen zijn ook blij. Ze vinden het goed wat ik heb gedaan.
[quads id=1]

moeder Paramaribo
Voorbeeldfoto moeder en zoon

Waarom ik hem heb genomen? Ik wil hem op een dag goede scholing kunnen geven, hem opvoeden. Hem liefde en verzorging geven. Totdat hij een zelfstandige jongen is die zijn eigen pad op kan gaan. Dan mag hij zelf kiezen wat hij wil.

Ik heb een probleem

Ik heb wel 1 probleem. Mijn man houdt helemaal niet van hem. Hij zegt: Zijn geest neemt Joshua niet aan. Mijn man stoot die jongen gewoon af.

[quads id=1]

En aan de andere kant zoekt Joshua juist de aandacht en liefde van mijn man. Hij roept hem ook pa. Ik vind het vreselijk. Ontzettend zielig voor Joshua. Hij krijgt die liefde en die aandacht niet terug van mijn man.

Elke dag ruzie

Mijn man en ik krijgen elke dag ruzie om dit. Elke dag weer discussiëren we over Joshua. Mijn kweekje. Het kan zo niet langer doorgaan. Het verpest alles.

[quads id=1]

Maar ik weet niet wat ik moet doen? Ik weet me helemaal geen raad. Joshua teruggeven is geen optie, maar om hem bij mijn man weggaan is ook geen optie. Dit is vreselijk zo.

Ik heb echt advies nodig

Graag zou ik wat advies willen van jullie. Ik dank jullie alvast voor jullie medewerking. Patricia

Gerelateerde verhalen.

Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem – Mijn moeder accepteert mijn zwarte kinderen niet ~ Paramaribo
moeder Paramaribo

Anoniem: Ik hou niet van mijn oudste kind
[quads id=1]
moeder Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig