Mijn herinnering aan 56-jarige Isaak Poetisi ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo

Dit treft mij echt. Bij mijn terug keer in Suriname, heeft Isaak Poetisi mijn aller eerste artikel over de onveilige oost westverbinding in Moengo geschreven. Ik uitte mijn zorgen over het feit dat we geen drempel hadden bij de school te Abadukondre.

Hij ving mij op, kwam langs en gaf informatie over hoe dingen werken in Suriname.

Isaak was een goed mens. Altijd een scherpe tong. En vooral trots op wie hij was als mens.Wanneer je elkaar lang niet spreekt sta je er niet bij stil dat dit mogelijk voor altijd kan zijn.

Waka bun lieve

Isaak Poetisi

🌹

~Berryl~

De uitvaart van Isaak vindt plaats in Paramaribo.
Bekijk het bericht hieronder voor de gegevens:

[quads id=1]

[quads id=1]
overleden Paramaribo
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.