Broer trekt wapen voor bloedeigen zus en bedreigt haar met de dood ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Broer dreigt zus dood te schieten. De politie van Flora te Paramaribo heeft op zondag 3 juni de 37-jarige Maikel C. na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Flora te Paramaribo

Maikel heeft op die bewuste dag zijn zus met een vuistvuurwapen met de dood bedreigd. Volgens verklaring van de zus was zij samen met Maikel op een feest. Zij kregen op een bepaald moment ruzie vanwege zijn agressief gedrag. Bij aankomst thuis in Paramaribo sprak de zus haar broer aan over zijn gedrag. Maikel accepteerde het niet en vond dat zijn zus niet het recht heeft hem aan te spreken.

Hij trok zijn wapen

[quads id=1]
Hij richtte een vuistvuurwapen op zijn zus. De zus kon erger voorkomen door zich terug te trekken in haar slaapkamer en de politie in te schakelen. Bij aankomst van de politie had Maikel de woning verlaten. Toen hij terugkwam schakelde de zus de politie wederom in.

Hij verstopte zichzelf in het toilet

Maikel hield zich toen schuil in het toilet en moest door de wetsdienaren uit de ruimte worden getrokken. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Het gelukte de wetsdienaren de driftkop te overmeesteren en in de boeien te slaan. Het vuistvuurwapen is niet achterhaald. De zus overhandigde op maandag 4 juni twee hulzen en een scherpe patroon aan de politie.
[quads id=1]
politie Paramaribo

Hij zou een ketting maken

Deze had ze gevonden in de spleet van de slaapkamer wand van Maikel. De verdachte heeft bekend dat de hulzen hem toebehoren, omdat hij een hanger voor een halsketting zou maken. Over de herkomst van het scherpe patroon weet hij niets.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.