‘Bonumang’ die actief is in Suriname verpest het leven van een vrouw

bonuman Suriname

Suriname ~ Kwaadaardige ‘bonumang’ vernietigt leven jonge vrouw uit Wanica Suriname. Een ‘bonumang’ die actief is in Paramaribo heeft het leven van een 29- jarige vrouw die woont in het district Wanica tot een ware hel gemaakt.
[quads id=1]

Actief in Suriname

Het slachtoffer is een paar maanden geleden voor hulp naar de kwakzalver geweest, omdat ze ernstige relatieproblemen had met haar liefdespartner.

Ze wilde haar relatie redden
bonumang Suriname
Voorbeeldfoto African Doctor

Aan de vrouw is toen door de ‘bonumang’ gezegd dat haar relatie niet meer te redden is en dat er meer slecht nieuws is. Hij voorspelde dat ze niet lang meer te leven heeft, tenzij ze maandelijks SRD 2000,- voor hem zou brengen om diverse rituelen uit te voeren. De maandelijks rituelen zouden ervoor moeten zorgen dat ze in leven kan blijven.
[quads id=1]

Ze moest betalen

Het slachtoffer dat geloof had in de onheilsboodschap, heeft in emotionele toestand het gebeurde verteld aan haar familie. De bijgelovige vrouw is sinds haar bezoek aan de waarzegger totaal van slag, heeft dagelijks hevige huilbuien, slapeloze nachten, angstaanvallen en kan niet meer normaal functioneren.

Radeloze familie

Door de radeloze familie is eind mei een verzoek gedaan aan de vrouwenbeweging van de Geor Hering Foundation om te praten met het slachtoffer. Volgens Jennifer Atmo, voorzitster van de vrouwenbeweging, zijn er intussen al meerdere gesprekken gevoerd met de ongeruste vrouw.
[quads id=1]
“Haar relatie is inderdaad niet meer goed gekomen, wat helaas haar geloof in de charlatan alleen maar heeft versterkt. Maar gelet op haar relatieproblemen, zou ieder mens met een beetje verstand de definitieve liefdesbreuk kunnen voorspellen”.

Ze is gezond

“Wij hebben haar goed uitgelegd dat de bonumang klinkklare onzin verkondigd heeft en alleen Jezus precies weet wanneer een mens het aardse leven verlaat. Ze hoeft dus niet bang te zijn”. “Om de bijgelovige toch gerust te stellen is er bovendien op onze kosten, op indicatie van een arts, een uitgebreid bloedonderzoek uitgevoerd waaruit niets afwijkend naar voren is gekomen.

Geen enkele ziekte

Daarenboven is er een mammogram gemaakt als ook een uitstrijkje genomen. De uitslagen geven geen enkele indicatie dat er sprake is van een ziekte, zoals verwachtbaar”, legt Atmo uit.

Ga nooit naar een bonumang

De vrouwenbeweging van de Geor Hering Foundation is nu voornemens de mentaal getroffene door te verwijzen naar een psycholoog voor verdere begeleiding.

“Ik doe een dringend beroep op alle vrouwen om nooit een bezoek te brengen aan een ‘bonumang’. Ze verkondigen alleen klinkklare onzin en veroorzaken dikwijls veel ellende met hun grove leugens. Deze malafide figuren zijn harteloos en maken misbruik van mensen in een kwetsbare positie”, aldus de voorzitster.
[quads id=1]
Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.