Anoniem – Ik heb een tweeling weggehaald. Kan ik nog zwanger raken? ~ Paramaribo

zwanger Paramaribo

Goedendag iedereen. Ik ben Rosa. Ik ben op het moment woonachtig in Paramaribo. Ik heb een probleempje. Het is eigenlijk mijn grootste geheim die ik niet heb verteld aan mijn vriend Karel.
[quads id=1]

Woonachtig in Paramaribo

Het is namelijk zo dat ik op mijn 17 ontmaagd werd en zwanger was van mijn ex. Ik zat toen in de vierde mulo. Mijn mensen wisten niets van deze relatie. Toen ik erachter kwam ben ik samen met de nicht van mijn ex, in de buurt van Latour  in Paramaribo tabletten gaan kopen om het kind te verwijderen. Mijn moeder had wel een gevoel en ze vroeg me steeds of ik zwanger was want ik werd ziek.
[quads id=1]

Mijn moeder had een gevoel dat ik zwanger was
zwanger Paramaribo
Voorbeeldfoto

De nicht en ik zijn eerst naar S Lands Hospitaal in Paramaribo gegaan voor info en mijn buurvrouw zag ons. Ze heeft het toen aan mijn broer verteld en mijn broer vertelde het aan mijn moeder. Die bewuste avond stopte ik 2 tabletten in mijn geslachtsdeel en ik nam 1 in. Ik begon te bloeden en moest constant plassen. De volgende ochtend zag ik twee kleine dingen op mijn maandverband. Ik zou dus een tweeling krijgen denk ik.

Hij koos voor een andere dame

[quads id=1]
Ik wist niet wat ik moest doen en voelde me kapot. Op één of ander manier is me moeder erachter gekomen en heeft me toen vergeven en heeft ook voor mijn behandelingen betaald. Ik ben haar dankbaar daarvoor. Na een jaar gingen die jongen en ik uit elkaar, want hij koos ervoor om met een dame te zijn die bosland creool is zoals hij.

We willen graag een kind

Dat is nog niet het probleem. Ik ben nu 25 jaar en ik heb een heel lieve vriend. We zijn 2 jaren samen en hij is gewoon de beste man voor mij. Hij verstaat me en ik hem ook. Hij wil heel graag een kind met mij. We proberen al één jaar voor een kind. Al langer dan 6 maanden droom ik dat een vrouw mij in mijn dromen komt zeggen dat ik nooit kinderen zal krijgen, want ik had mijn kindjes verwijderd toen ik 2 maanden zwanger was.

Ik krijg dromen

Ik weet niet wat ik moet doen want mijn vriend en ik proberen van alles en ik raak toch niet zwanger. Ik heb mijn ex ook nooit verteld dat ik die baby’s heb weggehaald. Hij is echt tegen dat.  Hij zou het erg vinden. Laatst droomde ik weer en die dame in mijn dromen zei dat ik me vriend de waarheid moet vertellen als ik toch kinderen wil en dat ik moet vragen voor vergeving. Ik heb God jaren gevraagd voor vergiffenis, dus ik snap niet wat die vrouw in mijn dromen bedoelt. Misschien kan 1 van jullie lezers mij dit uitleggen?
[quads id=1]

Hoe kan ik zwanger raken?

Hoe moet ik mijn vriend dit alles vertellen? Ik ben bang dat hij me zal laten. Hij vroeg zich nu ook al steeds af hoe ik niet zwanger kan raken. Ik hou heel veel van hem.

Mijn boodschap

Ik heb tevens een boodschap aan tieners: Ben je zwanger? Haal het kind niet weg, want je weet maar nooit wat voor gevolgen het met zich mee kan brengen. Een kind is een zegen van God. Echt waar.

Graag wil ik reacties van jullie. Misschien kunnen jullie mij helpen zodat ik alsnog zwanger kan worden van mijn vriend.

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem: Mijn vriend kan mij geen kind geven!
baby Paramaribo

Anoniem- Zwanger van mijn 6de kind. Ik laat het weghalen.
zwanger Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig