Video – Natuurgenezer Richard Cullimore uit Suriname wint internationale prijzen

Suriname medicijnen

Scrol naar beneden om de nieuwe uitgebreide video te zien!!

Suriname ~ Cullimore wederom beste natuurgenezer uit Europa. Natuurgenezer Richard Cullimore uit Suriname is wederom door de World Federation of Bushdoctors uitgeroepen tot de beste natuurgenezer van Europa.
[quads id=1]

Richard Cullimore uit Suriname

Dit keer deed Cullimore mee aan een kampioenschap, waar hij met de hoofdprijs ervandoor ging. Cullimore mag zich voortaan de ‘Best Naturehealer by herbs of Europe 2018’ noemen. Dit Open Europees kampioenschap is op 1 juni door de World Federation of Bushdoctors gehouden in Italië.

 7 categorieën gewonnen

[quads id=1]
Cullimore is inmiddels teruggekeerd naar Suriname. In gesprek met Dagblad Suriname geeft hij mee dat hij al de 7 categorieën heeft gewonnen onder de noemer: ‘Masterclass 7 Disciplines: Diabetis, Rheumatism, Prostate, Arthritis and High Bloodplessure’. Vooraf werden al de medicinale kruiden opgestuurd naar de federatie. Op de dag van het kampioenschap moest de medicatie en genezing onderbouwd worden. ‘We moesten met bewijzen komen.’ Voor Cullimore bleek dit helemaal geen moeilijke klus te zijn, gezien zijn scala aan patiënten die hij heeft genezen.

Ze beginnen heil erin te zien

Dit presenteerde en verdedigde hij middels beeldmateriaal. Ook was van belang de genezing, die medisch onderkend moest zijn door Westerse artsen. Cullimore geeft aan dat vooral de Europese landen steeds meer heil beginnen te zien in de natuurgenezing en homeopathie.

Niet zo vergevorderd als Suriname

Aan het open Europees kampioenschap in Italië hebben landen als Duitsland, Italië, Zweden, Denemarken, Turkije, Marokko en België meegedaan. ‘Hoewel deze landen de homeopathie een warm hart toedragen, zijn zij niet zo vergevorderd als Suriname’, laat Cullimore optekenen.
[quads id=1]

Niet meer in Guatemala

Er is al aangekondigd dat hij wederom zal meedoen aan de volgende competitie van natuurgenezers, georganiseerd door de World Federation of Bushdoctors. Dit wordt over 2 jaren gehouden. In eerste instantie werd eraan gedacht om dit in Guatemala te houden. Maar vanwege de moeilijke situatie waarin het land nu verkeert vanwege de vulkaanuitbarsting, wordt als optie 2 het eiland Hawaii bekeken om het kampioenschap daar te houden.

Suriname staat heel sterk

‘Ik wilde niet groot doen. Ik weet dat we in Suriname heel sterk staan op onze kruiden’, zegt Cullimore, die zich ten doel heeft gesteld om Suriname op de wereldtop te brengen qua natuurgeneeswijze.
[quads id=1]
Suriname medicijnen

‘Dit land geeft ons alles. We moeten dit serieus nemen en het land niet vervuilen’, aldus Cullimore.

Voor elke ziekte is er een medicijn: Bekijk hier de fantastische video’s:

Dit is de nieuwe video met een uitgebreid interview

Bekijk hier nog een video van PipelTV:

Geschreven door Asha Gajadien-Bhagwat
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.