Tarieven bij taxibedrijven binnenkort mogelijk omhoog ~ Suriname Paramaribo

taxi Paramaribo Suriname

Paramaribo ~ Tarieven bij taxibedrijven binnenkort mogelijk omhoog. Indien de benzineprijzen nog een keer verhoogd worden, zullen wij onze prijzen ook verhogen.
[quads id=1]

Ledenvergadering Paramaribo

Als wij elke keer geconfronteerd worden met verhoogde benzinetarieven weten wij ook niet meer hoe wij uit moeten komen”. Aan het woord is de voorzitter van de Vereniging van Taxihouders in Suriname (Vetahos) Glenn Ramadhin. Ramadhin zegt dat hij het afgelopen weekend met de leden van de vereniging heeft vergaderd over de stijgende benzineprijzen.

Geen winst maken

[quads id=1]
Uit de gesprekken is gebleken dat de taxichauffeurs en eigenaren van taxibedrijven weinig tot geen winsten maken door de ontstane situatie. “Het ledenbestand van bepaalde taxibedrijven word steeds kleiner, we komen niet uit. Als er steeds een verhoging komt moeten onze prijzen uiteindelijk omhoog en zullen de klanten de dupe worden.”

Geen verhoging tot nu toe

Ramadhin zegt dat de vereniging het leed van de samenleving kent en daarom nog geen verhoging heeft doorgevoerd. “Wij weten dat de samenleving al genoeg problemen heeft en niet uitkomt. Wij proberen ook met hun mee te leven en tot het uiterste te gaan.

taxi Paramaribo

Wij zijn al aan een verhoging toe, maar het is aangehouden.” De Vetahos-voorzitter zegt dat bij de laatste verhoging van de benzineprijzen de organisatie op het punt stond nieuwe prijzen door te voeren.
[quads id=1]

Sommige hebben al verhoogd

Geruchten doen de ronde dat er bij bepaalde taxibedrijven wel sprake is van tariefsverhogingen. De krant verneemt dat taxibedrijf Ulstrel te Paramaribo nog geen verhogingen heeft doorgevoerd. De directeur van taxicentrale 1660 was niet bereikbaar voor commentaar.

Geschreven door Cheflin Paulus
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.