Reisbureau eigenaar verstrekt nep vakantie tickets Paramaribo – Miami

Ticket Nederland SLM Suriname

Paramaribo ~ Eigenaar reisbureau ingesloten voor oplichting seniorenburgers. Een voorzitter van een Soos voor senioren burgers deed op vrijdag 18 mei aangifte tegen de 30-jarige Eon V. op het politiebureau van het ressort Nieuwe Haven te Paramaribo.
[quads id=1]

Nieuwe Haven te Paramaribo

Volgens verklaring van de aangever zouden een 60 tal senioren burgers op maandag 21 mei vanuit Paramaribo een trip van tien dagen maken  naar Miami. Vanuit Orlando zouden zij een cruise trip maken. Eon, die eigenaar is van een reisbureau , overhandigde op 18 mei de tickets van de senioren aan de voorzitter. Wat de voorzitter en de seniorenburgers niet wisten, was dat het ging om credit tickets.

Visum niet goedgekeurd

[quads id=1]
De eigenaar die zogenaamd ook met de groep zou afreizen stuurde op zaterdag 19 mei een appbericht naar de voorzitter met de mededeling dat zijn visum niet is goed gekeurd, waardoor hij alle tickets (inclusief die van de senioren) heeft geannuleerd.
Na het app bericht heeft Eon niets meer van zich laten horen.

Ze hadden de eigenaar betaald
Ticket Paramaribo
Voorbeeld ticket

De senioren burgers die de eigenaar hadden betaald voor de trip, vertrouwden de zaak niet en deden toen aangifte tegen Eon. Bij verificatie bleek dat de eigenaar van het reisbureau slechts reserveringen had gedaan, maar nooit de betaling heeft verricht.
[quads id=1]

De eigenaar is opgesloten

Eon werd opgespoord en op maandag 21 mei aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.