‘Pistool’ schiet man neer aan de Oerdiestraat te Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ ‘Pistool’ schiet man in dijbeen. Familie slachtoffer mishandelt 2 onschuldigen bij vergeldingsactie. De politie van Munder kreeg maandagmorgen een melding van een schietpartij aan de Oerdiestraat te Paramaribo.
[quads id=1]

Oerdiestraat te Paramaribo.

Daar werd ene Lorenzo aangetroffen met een schotwond aan zijn linkerdijbeen. Het betrof een in- en uitschot. De verdachte is bekend bij het slachtoffer als ‘Pistool’. Het motief van deze schietpartij is een oude vete. Na de schietpartij is de familie van het slachtoffer gereden naar het adres van de schutter. In een zwarte auto zaten twee vrienden van ‘Pistool’.
[quads id=1]

SEH Paramaribo

Beide werden mishandeld. Een van ze heeft een steekverwonding opgelopen aan zijn linker borststreek. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp te Paramaribo. De sterke arm heeft in verband met deze steekpartij de verdachten Valentino S. en Randso E. aangehouden. Valentino is een broer van Lorenzo.
[quads id=1]

Pistool wordt nog gezocht

politie ParamariboDe sterke arm is bezig met de opsporing van de voortvluchtige ‘Pistool’. Volgens verklaring van de moeder van ‘Pistool’ waren de twee vrienden van haar zoon thuis bij haar. Zij hadden gehoord over het schietincident. Deze twee vrienden die niets te maken hadden met de familie van Lorenzo zijn onschuldig mishandeld en verwond met een mes.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.